Disclaimer

Algemeen

Deze Website heeft als doel om u kennis te laten maken met de dienstverlening van Legal Q. De informatie op deze website heeft dan ook een informatief en algemeen karakter. De op of via deze website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en geen aanbod (tot het verrichten van werkzaamheden), advies of dienst. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.

Voor een advies dat is toegesneden op uw persoonlijke situatie, raden wij u aan contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies. Op dergelijke werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt deze voorwaarden raadplegen op deze website.

Gebruik

De informatie en illustraties op deze website zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is zonder schriftelijke toestemming van Legal Q niet toegestaan de inhoud van deze website, of van (onderdelen) van daarop beschikbaar gestelde publicaties, over te nemen te kopiëren of te deeplinken.

Rechten

De rechten van deze website en op alle publicaties waarvan u via deze website kennis kunt nemen, berusten bij Legal Q, voor zover deze niet (tevens) aan derden toekomen.

Aansprakelijkheid

Wij hebben de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan het voorkomen, dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wij hebben alle maatregelen genomen die redelijkerwijs mogelijk zijn om deze website vrij te houden van virussen, maar wij kunnen er niet voor instaan dat de website hiervan geheel vrij is. Legal Q is niet aansprakelijk voor schade die als gevolg van het raadplegen van deze website door virussen wordt veroorzaakt aan uw computerapparatuur of computerprogrammatuur.

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites die Legal Q niet inricht of onderhoudt. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud en toepassing van deze websites wordt door Legal Q uitgesloten.

Innovation / Growth / Commitment

Neem contact op

U kunt contact met ons opnemen door het invullen van ons contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk. Natuurlijk kunt u ons ook direct mailen of bellen.